Sisustaminen

Viimeistele kotisi listoilla. Nordic Decon valikoimissa on sekä näyttäviä että yksinkertaiseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja. Kestävät ja kolhiintumattomat listat pysyvat kauniina pitkään......

Lue lisää

Märkätilat

PVC-listat on puulistoja parempi vaihtoehto sauna- ja kylpyhuonetiloihin, koska ne eivät sovi kasvualustoiksi mikrobeille ja homeille. PVC-listoja voi käyttää esimerkiksi saunanoven pielissä sekä muissa kosteiden tilojen listoituksissa. 

Lue lisää

Ikkunat ja ovet

Ikkuna- ja ovilistoilla saat uutta ilmettä kotiin, ympäristöystävällisesti. PVC-ikkuna- ja ovilistat kestävät aikaa ja ne myös suojaavat rakenteita paremmin kuin puu, kuten talon ulkopuoliset tippalistat.

Lue lisää

Julkiset tilat

PVC-listojen kestävyys on valtti myös julkisissa tiloissa, joissa kulutusta on normaalia enemmän. Listoitusratkaisuja toteutetaan esimerkiksi toimistotiloissa, kouluissa sekä pankeissa ja sairaaloissa (mm. törmäyssuojat).

Lue lisää

Nordic Deco Oy

Nordic Deco Oy on suomalainen PVC- ja alumiinilistojen myyntiin keskittynyt yritys. Nordic Deco on toiminut alalla vuodesta 1992 ja tarjonnut moderneja ja turvallisia, pitkän käyttöiän kestäviä listoitusratkaisuja.

Nordic Deco tarjoaa myös asennus- ja remontointipalveluita. Listojen, kalusteiden sekä sisä- ja ulkokattojen asennukset ja erilaiset maalaustyöt ja pienremontit hoituvat nopeasti vuosien kokemuksella. 

PVC- ja alumiinilistat

PVC-listat sopivat moniin käyttökohteisiin ja ne ovat turvallisia, kestäviä ja helppo pitää puhtaana. Käyttöikä PVC-listoilla on kymmeniä vuosia ja listat kestävät niin kolhuja kuin tehokkaita pesuaineitakin. PVC-listat ovat paloturvallisia ja sopivat myös kosteisiin tiloihin. Lue lisää PVC-listojen ominaisuuksista ja mahdollisuuksista täältä.